Guesthouse.

Guesthouse geopend.

Guesthouse

Vanaf mei 2008 bent u welkom in het pas gebouwde guesthouse, vlakbij het nieuwe klooster voor oudere nonnen in Nyerma, niet ver van het bekende klooster in Thiksey.

De plek is adembenemend mooi, met een uitzicht op de sneeuwtoppen van de Himalaya. De omgeving is nog niet volledig klaar: er komt nog een tuin, een wasplaats, een winkeltje en een keuken. U kunt als eerste gasten genieten van de rust van deze plek, waar tien eeuwen geleden het eerste klooster van Ladakh werd gebouwd. De ruïnen daarvan en de eeuwenoude stupa’s staan niet ver van dit guesthouse verwijderd.

Het is een ideaal guesthouse voor mensen die tot rust willen komen, willen mediteren, of af en toe iets willen meemaken van het leven van de nonnen.

Guest-roomGuest-room

We hebben de beschikking over 6 tweepersoonskamers, met eigen badkamer, met daarin wc, (koude) douche en wastafel. Warm water is verkrijgbaar. Ook mensen alleen zijn van harte welkom.

Voorlopig bieden we twee mogelijkheden aan: Logies met ontbijt: 450 Rupees per persoonLogies met half pension: 500 Rupees per persoon (alleen vegetarische maaltijden).

De bedoeling is dat dit guesthouse de inkomensbron wordt voor het levensonderhoud van de nonnen die in het nabijgelegen klooster wonen. U steunt dus de nonnen door in dit guesthouse te komen logeren. U kunt een kamer boeken door een e-mail te sturen naar: info@ladakhnuns.com

Geef svp aan: periode, aantal personen. Of te bellen met: lokaal telefoonnummer in Ladakh: 0091- 99 06 985 911 (mobiel nummer).

Stichting Dutch Foundation for Ladakhi Nuns.