Foto’s.

 • Both comments and trackbacks are currently closed.
 • Trackback URI: http://www.jambudel.net/ladakh/wp-trackback.php?p=59
 • Comments RSS 2.0

2 Responses to “Foto’s.”

 1. Ineke/Auke Says:

  Lieve Josephien,
  Auke: Gaat het goed? Heb je al dieren gezien? Met mij gaat het goed. Op school eh… heb ik goeie vrienden. Ik mis je heel erg, Marco is best wel lang ziek en heeft liesbreuk. Het gaat goed met Remco en Suus, die zijn aardig. Ze doen goed iets laten leren over post want we doen een postproject. Ik heb al in groep 3 geoefend en dat was heeeel leuk. We hebben een digitaal schoolbord in groep 3. Daar kan je allemaal dingetjes mee laten zien. Heel erg vet is dat. Doei van Auke.

  Hoi Josephien,
  Wat een mooie foto’s. Leuk om je belevenissen een beetje te volgen. Ik kan me voorstellen dat het af en toe ook wel eenzaam is, Ladakhi lijkt me een moeilijke taal dus communiceren zal niet meevallen. Geniet van de rust en de stilte, heerlijk om even echt helemaal in een andere wereld te zitten. Hier gaat alles zoals het ieder jaar gaat op het einde… druk veel, maar ook gezellig.
  Groetjes Ineke

 2. marion en piet Says:

  Hoi josephien, mooie fotos alleen mis ik de bloemen.De tijd schiet alweerop,tante maria ligt in ‘n soort coma,heeft veel pijn,hoop voor haar dat ‘t niet zo lang meer duurt,gaat het goed met jezelf? LIEFS P &M