Hello again!

Een berichtje op de reisblog, ook bedoeld voor de mensen die gereageerd hebben hartelijk dank daar voor! Het valt niet altijd mee om te internetten dus vergeef me als ik niet iedereen persoonlijk beantwoord!

Pff, vandaag zijn we wederom bezig geweest met de tickets van Marianne…het lijkt bijna goed te komen via een piepklein kantoortje van Indian Airways hier in Leh. Gelukkig is ze ook in staat om via de mobiel met haar broer te bellen.

Alles komt goed! We hebben het hier goed…. prachtig weer, hele lieve behulpzame mensen, nog steeds druk doende met inkopen voor het guesthouse en dat gaat heel anders dan in Holland. Maar het is nu zo goed als rond, ik zal nog een keer naar een of ander ” militaire groothandel” gaan voor de laatste inkopen en dat wordt dan weer geregeld via de Rinpoche en zijn secretaris Rinchen van het Thiksey klooster .

Gisteren en vandaag ben ik met de bus naar Leh gegaan , dat is ook al een belevenis op zichzelf..over 15 km. doen we bijna een uur in een propvolle bus! Zonet hebben Marianne en ik een trip voor 4 dagen geregeld, yes dat hebben we wel verdiend en daarna ga ik dan toch echt op de eerste gasten zitten wachten. Begin juni komen de eersten uit Holland,tsja.

De reis gaat morgen naar het Alchi klooster, een van de oudsten hier en daarna rijden we door naar de Abrikozen boomgaard. Een prachtige tented camp waar ik in 2006 ook geweest ben. We blijven er 3 nachten en worden dan weer opgehaald met de taxi. Dat is hier een heel gebruikelijk vervoermiddel, immers er rijden geen treinen in de Himalya.

Helaas, dit keer geen foto’s. Want ik ben mijn stick kwijt en het lukte niet om op mijn eigen laptop te connecten, balen. De vorige keer was ik zo blij dat dat kon. Wellicht de volgende keer weer wel. Ik weet niet of ik in het tented camp kan internetten dus anders weer volgende week donderdag of zo, als ik weer in Leh ben.

voor alle lieve mensen, hartelijke groet

DJULEE! Marianne en Josephien.

 • Both comments and trackbacks are currently closed.
 • Trackback URI: http://www.jambudel.net/ladakh/wp-trackback.php?p=40
 • Comments RSS 2.0

4 Responses to “Hello again!”

 1. myriamf Says:

  Hoi Josefien,

  Het is enig om je op je reis en ervaringen te kunnen volgen.De start is wat minder begonnen,maar dat is blijkbaar alweer op de achtergrond geraakt. Lekker een paar dagen er tussenuit. communiceer je met de nonnen, engels of handen en voetenwerk? Moet er nog veel geregeld en ingeslagen worden voor de gastvrouw aan de slag gaat?
  Prachtige foto’s,wat een panorama,genoeg aanleiding tot bezinning voor ons allen.
  Liefs Myriam

 2. Petra Mens Says:

  Hoi Josephien,

  Fijn dat je het zo naar je zin hebt. Ik vind het leuk om je een beetje te kunnen volgen via deze mooie reisblog. Hier nog geen nieuws, wel lekker genieten van de vrije tijd.
  Heel veel plezier,

  Petra

 3. Stieneke Says:

  Lieve Josephien,
  Goed te lezen wat je allemaal doet!! Bellen zou gemakkelijker zijn, maar kan helaas niet. Lastig om deze mogelijkheden te benutten. Maar de techniek staat voor niets. Zelf heel vol en veel. Nauwelijks de rust om te mailen. Ik had een mailtje van je ontvangen, maar per ongeluk gedelete, kan het niet meer vinden.. Mis je wel.
  Weet neit of dit een plek is om persoonlijk te zijn. Voel je je goed?? Lieve groeten, Stieneke P.s. Sorry dat ik niet eerder reageerde.

 4. roelof Says:

  Hoi Josephien
  en Marianne

  We hebben vanmiddag een buutbrede vergadering gehad ( dat is ver weg toch ) maar jouw web werd ook even gemeld en ben nu thuis er naar aan het kijken.
  Ik heb het ook meteen bij mijn favorieten gezet.
  En kijk nu naar een foro met een zeer ver uitzicht over een groene vlakte met grijze bergen er om heen.
  Lijk t me grandioos.
  Het ga jullie goed en veel plezier.
  Ik kijk later wel weer eens.
  Groeten
  Roelof