Wij zijn er!

We hebben een heel goeie reis gehad (behalve dat Marianne Delhi ontdekte dat de KLM geen retour tickets in haar mapje heeft gedaan….baalen dus) en kwamen precies om 07.00 uur in Leh aan op maandagochtend. Na 2 dagen meer of minder ziek te zijn geweest in een guesthouse in Leh ,zijn we nu op weg naar Nyerma nunnery en ons eigen guesthouse! We zijn nog wel een beetje energieloos maar hebben er veel zin in, hoe zal het daar zijn?

Meer informatie volgt maar… reken er niet op dat dat snel zal gaan want het valt nog niet mee met de communicatiemiddelen op het dak van de wereld.

Djulee, Marianne en Josephien.

 • Both comments and trackbacks are currently closed.
 • Trackback URI: http://www.jambudel.net/ladakh/wp-trackback.php?p=31
 • Comments RSS 2.0

3 Responses to “Wij zijn er!”

 1. Trinette van Schijndel Says:

  Dag Josephien!
  Leuk om te lezen dat je er bent!!!
  Nu heb ik Marianne op de foto gezien en zij is toch iemand anders dan die ik uit Volksbelang in mijn gedachten had!
  Jullie zijn dus al vlot op weg naar jullie eigenlijke bestemming! Kijk uit naar volgend bericht…
  Hen een heerlijke week aan zee gehad!
  Mijn eerste Poort staat!
  Tot weerhoors, Trinette.

 2. marion en piet Says:

  Hoi Josephien,ik had al een berichtje achter gelaten, maar dat is niet overgekomen,ik volg je en je ziet er ontspannen uit ,liefs marion

 3. minke cannegieter Says:

  lieve Josephien,
  Eindelijk een berichtje van mij! Wat leuk om je verhaal te lezen, ik heb het afgedrukt, dat is leuker. Weet je dat ik nu pas op je weblog heb gekeken? ik wist niet hoe je ‘m moest openen. Dom he!! wat harstikke leuk dat jullie gasten hebben. Echt te gek. Heb je peter vd Velde nog kunnen bereiken? Ik zal nu alles lezen, josephien en zal dan weer meer schrijven. heel veel werkplezier toegewenst, tot mails, Minke