Het einde van mijn reis anno 2013!

Oeff, dat was geen leuk einde dit jaar in Nyermà !

Heb ik die plaatsnaam weleens ooit genoemd? want dat is het dorpje waar de nunnery en guesthouse staan. Inmiddels ben ik alweer 3 dagen thuis, vnl. op de bank gelegen en lekker goed geslapen in mijn eigenste bed. Dat heeft me goed gedaan evenals de zorg van mijn allerliefste zoon Joris. Gezond eten met name soep en blijven drinken + de antibiotica kuur en ik denk dat het nu z’n vruchten oplevert.

Al met al ben ik er dus wel zeker 2 weken zoet mee geweest en daardoor lijkt de leuke tijd, toch bijna 5 weken , erg ver weg!

Eerst maar foto’s van de laatste momenten daar:

dscn3169.JPG dscn3167.JPG dscn3162.JPG

  • Both comments and trackbacks are currently closed.
  • Trackback URI: http://www.jambudel.net/ladakh/wp-trackback.php?p=226
  • Comments RSS 2.0

One Response to “Het einde van mijn reis anno 2013!”

  1. henriëtte Says:

    heel fijn,Josephien, dat je weer “heel” terugbent,was goed je te zien zondag!goed herstel verder!
    kus je zus.