Update vanuit bed …

Lieve Allemaal!

Ik stuur deze update via Joris de wereld in. Het was even schrikken, lig helaas alweer een tijdje op bed hier in het guesthouse … na een lelijke smak te hebben gemaakt! Met een ziekenhuis bezoek, een gekneusde rib en hier uit voortkomend koorts en meer naars.

Het gaat inmiddels al een stukje beter … ik hoop jullie nog een update te kunnen geven van mijn laatste week hier in Nyerma!

Het ziet er naar uit dat ik het voorlopig nog even rustig aan moet doen … iedereen is hier heel lief en verzorgend voor me en een van de nonnen heeft een tijdje naast mijn bed zitten bidden voor een spoedige beterschap, wat ik fijn vond!

Tot de volgende update of tot wederziens in Nederland.

Veel liefs en goeds voor iedereen,
Juley!

Josephien

 • Both comments and trackbacks are currently closed.
 • Trackback URI: http://www.jambudel.net/ladakh/wp-trackback.php?p=225
 • Comments RSS 2.0

10 Responses to “Update vanuit bed …”

 1. Yvonne Says:

  Hoi josephien,

  Wat lullig zeg. Van de trappetjes bij de dininghall gevallen? Ik hoop dat je goed verzorgd wordt en dat je maandag goed naar huis kunt vliegen. Ik doe nog steeds mn best tijd vrij te maken om je op te halen van het station. Misschien lees je dit niet meer, maar als je Joris nog aan de foon hebt…..
  Bel of sms me in ieder geval als je geland bent: 06- 49786910,
  Lieve groet,

  Yvonne

 2. maria budel Says:

  Ik had al zo’n gevoel, dat er iets was …jammer nou toch, he, van je tijd daar.
  En een gekneusde rib is knap pijnlijk, toch ?
  Hou je soepel en liefs van mij , xxx

 3. Ad Budel Says:

  Wat vervelend, Josephien! En lastig met het reizen, want dan moet je je toch inspannen, met de tassen en zo. En genezen is een kwestie van tijd, is mijn ervaring. (Eerste 10 dagen neemt de pijn toe en daarna weer af.)Sterkte.
  Groetjes Ad

 4. marion Says:

  he Josephien,wat vervelend voor je ,kunnen wij iets doen voor je op Schiphol,je helpen met de koffers of zo.Laat je ons dat dan even weten.sterkte marion

 5. Geertje Says:

  Lieve Josephien

  Wat een pech!Heel veel beterschap en overgave aan alles wat is.
  Laat maar weten of ik na thuiskomst iets voor je kan betekenen.

  Liefs X Geertje

 6. Dorien Says:

  Hi Josephien, hier een berichtje van mij. Ik hoop voor jou dt het allemaal gaat morgen met de terugreis. Heel veel sterkte en ik zie je snel bij je thuis.Kus van je zus Dorien.

 7. marion Says:

  Ik hoor dat het iets beter met je gaat en dat je woensdag om 10 15uur aankomt.Zou je het fijn vinden dat Piet en ik jullie naar Nijmegen brengen ?Laat je nog even je vluchtnummer weten.In ieder geval een goede vlucht marion

 8. johan Says:

  Hoi Josephien, k ben zo’n beetje vanaf half juni constant met vakantie, maar vorige week was ik in Flers en hoorde toen van alles over jou in Ladakh. Nu heb ik alles gelezen (mooi om het te volgen, vooral doordat ik nu een beter beeld heb sinds die lezing vorig jaar!). Minder mooi op het eind met je val en die plotselinge koorts en diarrhee. Het gaat gelukkig nu weer goed. Goeie reis terug! Je broer Johan

 9. Yvonne Says:

  Heee josephien,

  Ik ging ervan uit dat je dinsdag aan zou komen. Dat heb ik een beetje ingericht zodatvik je tussen het werk door ff van de Nijmegentrein kan halen. Nu lees ik dat je woe pas komt. Als dat klopt, kan ik helaas niets voor je reis betekenen. Maar…..aanbod genoeg zo te lezen. Ik wacht gewoon af en als er een verzoek van je komt, ga ik proberen daaraan te voldoen. En anders: hele goeie reis gewenst en to heel gauw,

  Juley, Yvonne

 10. Stieneke Says:

  Ha Josephien,
  Maakte me behoorlijk zorgen over je, maar lees nu dat het beter gaat. Voorlopig pijnlijk. Hoop dat de reis goed verlopen is. Je leest dit als je thuis bent zo te zien. Ik dacht dat je de 22e thuis zou komen, maar het is vandaag. Hoor graag gauw van je!! Misschien wel vanavond..
  Liefs, Stieneke